La Guàrdia Civil es presenta a la comissaria de Mossos de Tortosa per requerir informació de l'1-O

També han entrat a Tarragona, al complex central Egara, així com en comissaries de Girona, Manresa, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Granollers

Comissaria dels Mossos a Tortosa.
Comissaria dels Mossos a Tortosa. | Google Street View
Redacció
31 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:24h
Agents de la Guàrdia Civil de paisà s’han personat este matí en diferents comissaries catalanes per fer requeriments d’informació relacionada amb el referèndum de l’1 d’octubre.

Segons han confirmat Mossos i fonts de la delegació del govern espanyol a l’aguaita.cat, dos d’estes comissaries, on s’han presentat poc després de les 9 del matí, són l’edifici de la regió policial del Camp de Tarragona -a la comissaria de Camp Clar- i a la regió policial Terres de l’Ebre, que té la seua comissaria de Tortosa.

De moment, no ha transcendit quin tipus de comunicació concreta s’ha requerit. Els agents de la Guàrdia Civil s’hi haurien personat de paisà. La Guàrdia Civil hauria presentat requeriments d’informació i no registres, com van fer quan visitar algunes comissaries de Lleida, també per la invesigació de l’1 d’octubre.

A més de Tortosa i Tarragona, la Guàrdia Civil també ha entrat a la seu central dels Mossos, el complex Egara (Sabadell), així com en comissaries de Girona, Manresa, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Granollers.