Canvis en els horaris dels trens que circulen entre Tortosa i Tarragona per les obres del corredor Mediterrani

El servei s'interromprà a Vandellòs el cap de setmana del 25 i 26 de novembre i s'establirà un servei alternatiu per carretera

El tren obrint les portes.
El tren obrint les portes. | Albert Hernàndez
Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:13h
L'operadora Renfe modificarà, a partir del 2 de novembre, els horaris dels trens regionals, de rodalia i de llarga distància que circulen pel tram ferroviari Tortosa-Tarragona per obres en el corredor Mediterrani. Este dia està previst que Adif comence actuacions al tram entre Vandellòs i la bifurcació de Calafat per adaptar la infraestructura actual al nou traçat de la línia.

Els treballs consistiran principalment en la construcció d'una nova variant en via doble entre estes dos instal·lacions, la modificació del traçat de la plataforma a l'actual estació de Vandellòs i l'enllaç de les dos vies generals entre l'estació de l'Ametlla de Mar i la nova estació de l'Hospitalet de l'Infant. Esta actuació comportarà una limitació temporal de la capacitat de la infraestructura a l'estació de Vandellòs, on no es podran realitzar creuaments de trens.

Les modificacions dels temps de viatge afectaran els trens regionals de l'R-16, de les línies RT-1 i RT-2 de rodalia del Camp de Tarragona i dels serveis de llarga distància.

Per simplificar estos canvis i no afectar la resta de línies de rodalia de Catalunya, les variacions es generaran sobre l'horari de sortida i arribada de Tortosa en el cas de l'R-16.

A més, les necessitats de l'obra obligaran a interrompre el servei a Vandellòs el cap de setmana del 25 i 26 de novembre, per la qual cosa s'establirà un servei alternatiu per carretera.