Consell Comarcal i Ajuntament homenatgen una àvia centenària de Roquetes

per Redacció , Roquetes, 30 d'octubre de 2017 a les 12:44 |
Representants comarcals i municipals en l'homenatge a Josefina Audí Cid. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, i l'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, han homenatjat la roquetera Josefina Audí Cid, amb motiu de la celebració del seu centenari. Josefina Audí va nàixer a Roquetes el 28 d’octubre de 1917 i es va casar amb José Pastor Cid, que va morir fa tres anys. Del matrimoni van nàixer dos fills: Joaquín i Rosario, tots dos casats i veïns de Roquetes.

La centenària, que té cinc nets i quatre besnets, viu a la mateixa casa on va nàixer, al número 17 del carrer Canal, amb la companyia de sa filla Rosario i el gendre Julio, que són els qui l’ajuden en tot allò que necessita en el seu dia a dia i amb la col·laboració de l’altre fill, Joaquín, i la resta de família.


En l'acte, celebrat dissabte al migdia en el domicili on viu l’homenatjada, els representants de les dos institucions li van lliurar sengles plaques commemoratives de reconeixement i un ram de flors. A més, l'alcalde de Roquetes, en nom de la consellera del departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, li ha lliurat la Medalla Centenària de la Generalitat. 
 

 

Participació