Deltebre es convertirà, este cap de setmana, en la capital catalana de l’ornitologia

El municipi acull el 44è campionat ornitològic de Catalunya

Este campionat anirà acompanyat del I Concurs de Dibuix Ornitològic de les Terres de l’Ebre entre els centres de primària i secundària
Este campionat anirà acompanyat del I Concurs de Dibuix Ornitològic de les Terres de l’Ebre entre els centres de primària i secundària | Cedida
Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat el 28 d'octubre a les 23:01h
Deltebre serà, este cap de setmana, la capital catalana de tots els afeccionats i afeccionades a l’ornitologia. El municipi acull durant estos dies el 44è campionat de Catalunya al pavelló esportiu Lo Salat, on participaran 2.000 ocells criats en captivitat a Catalunya, Comunitat Valenciana i l’Aragó.

L’organització d’este esdeveniment ha estat a càrrec de l’Associació Ornitològica de Deltebre. En este sentit, i en el marc de la inauguració del campionat, el tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha felicitat els responsables de l’associació per haver organitzat este campionat. Franch ha manifestat que, “amb este esdeveniment, Deltebre torna ser referència en un sector determinat i, com a equip de govern, és evident que estarem al costat de totes aquelles iniciatives que caminen en la línia d’enlairar Deltebre”.
 
En el transcurs del campionat, que finalitzarà el diumenge, s’utilitzaran els mitjans més avançats en el camp informàtic i, alguns dels quals s’aplicaran per primer cop en un concurs ornitològic. Este campionat anirà acompanyat del I Concurs de Dibuix Ornitològic de les Terres de l’Ebre entre els centres de primària i secundària. Tots els treballs presentats seran exposats este cap de setmana al recinte on es durà a terme este campionat.