procés català

Seguiment majoritari de la vaga d'estudiants al Campus Terres de l'Ebre de la URV

Ha estat convocada per la plataforma Universitats per la República en contra de l'aplicació de l'article 155

per Redacció, Tortosa, 26 d'octubre de 2017 a les 16:55 |
Imatge d'arxiu del Campus Terres de l'Ebre de la URV | S.B
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El seguiment de la vaga d’este dijous 26 d’octubre convocada pels estudiants per denunciar l'aplicació de l'article 155 ha estat majoritària al Campus Terres de l’Ebre de la URV, segons informa la Secretaria d’Universitats i Recerca. També ha estat així als campus Bellisens, Sascelades, mentre que a la facultat de Turisme i Geografia el seguiment ha estat total. Al campus Catalunya, el seguiment ha estat més baix i a la facultat de Medicina i Ciències de la Salut s’ha fet classe amb normalitat. A les altres universitats catalanes, el balanç ha estat el següent:

- Universitat de Barcelona: L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història. També hi ha hagut cancel·lació de classes a Belles Arts, Matemàtiques i Informàtica, Educació, i Filologia. A la resta de centres, el seguiment de la vaga ha estat desigual.  


- Universitat Autònoma de Barcelona: A les facultats d’Economia i Empresa, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret, Filosofia i Lletres, i Ciències de l’Educació, hi ha hagut un seguiment majoritari. En els centres restants, l’afluència d’estudiants ha estat diversa.

- Universitat Politècnica de Catalunya: El seguiment de la vaga ha estat irregular. Hi ha hagut afectacions de l'activitat estudiantil en grau divers en la meitat dels centres docents, mentre que a la resta la tònica general ha estat la normalitat.

- Universitat Pompeu Fabra: L’afectació de l’activitat acadèmica ha estat moderada als campus Mar i Ciutadella, i baixa al del Poblenou.  

- Universitat de Lleida: La incidència de la vaga ha estat molt desigual. A la facultat de Lletres hi ha hagut una aturada significativa de les classes, i un seguiment més baix a la facultat de Ciències de l'Educació i a l'Escola d'Agrònoms.


- Universitat de Girona:  L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Lletres i Dret. El seguiment de la convocatòria de vaga també ha estat molt alt a les facultats de Ciències Econòmiques i Empresarials, Educació i Psicologia, i Turisme. A la resta de centres, l’afectació ha estat irregular.
 

 

Participació