Convocats els càstings per actuar en la primera websèrie ebrenca

Tindran lloc la setmana vinent a Amposta, Tortosa i Deltebre

Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta serà un dels llocs on tindran lloc els càstings
Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta serà un dels llocs on tindran lloc els càstings | Facebook de l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta
Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:21h
“De Roquetes vinc” és el nom de la primera websèrie ebrenca, ideada pel youtuber el youtuber Xavi Llambrich (Xavi Benigni) i Albert Pagà, dos joves de Deltebre, de 19 i 18 anys, amants del món audiovisual. Per tal d’escollir els actors i actrius de la sèrie, han convocat per a la setmana vinent tres jornades de càstings.

A Amposta, serà el dimarts 31 d’octubre de 10h a 12h i de 16h a 19h al Casal. El dijous 2 de novembre, tindrà lloc a Tortosa, al Canal Terres de l’Ebre, de 16h a 19h. I, finalment, el diumenge 5 es desplaçaran al Centre Obert Delta-Xic de Deltebre, on es podrà participar al càsting de 10h a 12h i de 16h a 19h.

La websèrie tindrà una emissió setmanal i com a escenari central un bus que realitza els seus trajectes per les diferents poblacions de les Terres de l’Ebre. Per tirar endavant el seu projecte, Llambrich i Pagà compten amb la col·laboració d’un canal de televisió local, que també emetrà la sèrie.