Un tast electrònic de cervesa artesanal, entre les novetats d’enguany a la Fira de Móra la Nova

El dijous 26 d'abril, el periodista i escriptor Martí Gironell inaugurarà l'esdeveniment

El grup Doctor Prats actuarà el dissabte a la nit al polígon Els Aubals
El grup Doctor Prats actuarà el dissabte a la nit al polígon Els Aubals | Cedida
Redacció
25 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:46h
Torna la Fira Multisectorial de Móra la Nova incrementant la seua oferta i superfície. La 186ena edició porta diferents novetats al certamen, entre les quals destaquen la primera edició de la Fira de Cervesa Artesana que comptarà amb un tast electrònic. Altres activitats que podran gaudir els visitants seran actuacions ramaderes de doma natural de cavalls i espectacle de western amb cavalls. El tret de sortida serà dijous 26 a les 18.30h des de la plaça de l’Església des d’on el periodista i escriptor Marti Gironell inaugurarà l’esdeveniment. Durant l’acte inaugural es farà entrega dels premis del concurs de vi, del concurs literari i es faran diversos reconeixements.

A partir d’esta edició s’aposta per distribuir la fira en un triangle amb tres pilars que seran paraigua d’altres espais. El primer serà el pavelló firal on s’hi concentraran la major part de comerços i empreses que cada any porten els seus productes. El carrer 3 d’abril serà un espai d’automobilística i també inclourà vehicles de tracció mecànica com tractors i elements que complementen el sector de l’agricultura.

Les novetats arriben també pel que fa a les atraccions que es concentraran en els dos descampats on abans hi havia el pavelló ramader. La nova fira de la cervesa artesana s’ubicarà al Carrer del Bruc i una de les entrades de la fira a peu serà per l’Avinguda Lluis Companys, el carrer que sempre havia estat entrada dels cotxes per derivar-los al pàrquing, enguany es convertix en la zona ramadera on s’hi ubicarà el pavelló ramader.

Un altre nom important de les fires serà el del grup Doctor Prats que actuarà dissabte a la nit. El concert tindrà lloc al polígon Els Aubals, la mitjanit del penúltim dia de fira. L’entrada anticipada es pot adquirir a l’Ajuntament o el mateix dia a taquilla pel preu de 5€, amb el carnet +joveMLN a 3€ i els menors de 12 anys gratuït però hauran de treure entrada igualment.

L’entrada al certamen multisectorial és gratuïta. Més informació a www.firamoralanova.cat