El premi fotogràfic Ebre Terra de Vent 2017 ja té guanyadors

S'ha valorat el nombre de ‘likes’ de les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017

La fotografia guanyadora del concurs Ebre Terra de Vent 2017.
La fotografia guanyadora del concurs Ebre Terra de Vent 2017. | abrahamsd
Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:12h
L’edició 2017 del premi fotogràfic Ebre Terra de Vent ja té guanyadors. El jurat, format per representants d’Acadèmic, organitzadora del Festival, i d’este diari digital, aguaita.cat, ha valorat el nombre de ‘likes’ sumats per les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017 i el nombre de visualitzacions dels 'boomerangs' publicats amb la mateixa etiqueta. Les imatges aspirants estaven relacionades amb el programa d’actes d'este festival internacional de música que s’ha desenvolupat a Tortosa, Benifallet i Deltebre.

Esta primera selección a partir dels suports dels seguidors d’instagram ha estat la base per determinar els guanyadors, valorant també les qualitats de la imatge, en el cas de la fotografia, tenint en compte que servirà de base per al cartell anunciador de la propera edició del festival, el 2018. Així, segons el veredicte emés, la fotografía guanyadora és obra d’@abrahamsd i està publicada acompanyada de la frase: ‘Xalar, descobrir, estimar.... música pel cor i l'ànima!’. El premi a la imatge guanyadora és una càmera Polaroid instantània de Lomography Mod. Sanremo + 3 lents.

Pel que fa al boomerang guanyador, ha estat publicat per @gustaumoreno amb la lectura ‘#Pubilletes i #músics per la #Cinta2017 i l'@ebreterradevent’. En este cas, el premi corresponent, patrocinat pel Restaurant Lo Safareig de Tortosa, consistix en un sopar per a dos persones, prèvia reserva. 
 

Fotograma del boomerang guanyador, publicat per @gustaumoreno. Foto: gustaumoreno


Els guanyadors s’han de posar en contacte amb l’organització, al correu [email protected] abans del 12 de novembre del 2017.

L'Ebre Terra de Vent és un esdeveniment que mostra grups musicals que tenen els instruments de vent com eix central de la seua música i que aporten, a més a més, tots aquells elements d’esbarjo essencials de la música feta al carrer.