Detingut un veí a Camarles que amenaçava, pistola en mà, de matar qui va atropellar el seu gos

Una operació conjunta entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra ha permés la detenció, este dissabte

La detenció es va practicar en una operació conjunta entre la Policia Local de Camarles i els Mossos d'Esquadra.
La detenció es va practicar en una operació conjunta entre la Policia Local de Camarles i els Mossos d'Esquadra.
Redacció
22 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:18h
Una operació conjunta entre la Policia Local de Camarles i els Mossos d’Esquadra ha permés este dissabte detindre un veí de Tortosa que habitava en una casa de camp al terme municipal de Camarles i que havia amenaçat de matar, pistola en mà, la persona que hagués atropellat al seu gos. La detenció es va practicar per atemptat als agents de l’autoritat que van anar a la casa on habita, als quals va rebre amagant-se la pistola a l’esquena, segons han informat fonts policials. Els agents, però, van aconseguir resoldre amb èxit la tensa situació.

Va ser la persona que accidentalment havia atropellat el gos, la que va acudir a la comissaria local per expressar la seua intranquilitat després que li arribéssen, de part d’altres veïns, les amenaces orals de mort per part del propietari de l’animal. I és que al matí, el detingut hauria aturat dos cotxes que circulaven per un camí proper a la casa on viu, a la partida del Favaret, i havia mostrat una pistola als seus ocupants anunciant la seua intenció de matar qui hagués atropellat mortalment el seu gos. L’autor de l’atropellament va informar a la Policia que s’havia tractat, segons va assegurar, d’un fet fortuït i involuntari, per accident. 

Un agent de la Policia Local de Camarles i un agent i un caporal dels Mossos d’Esquadra es van personar a la casa de l’home que havia fet les amenaces i, davant la seua sorpresa, se’n van adonar que, quan va sortir a rebre’ls al jardí, intentaba ocultar que duia la pistola amagada a l’esquena.  En adonar-se de la complicada situació, els agents van demanar-li repetidament que tirés l’arma, però l’home feia cas omís a la petició una i altra vegada. Finalment, davant la insistència policial, va tirar l’arma de manera que, enmig d’una forta tensió, els agents van aconseguir procedir a la seua detenció per atemptat a l’autoritat.
 

Un vehicle dels Mossos, en una imatge d'arxiu. Foto: Josep M Montaner