El fill de l’actual president dels regants de la Dreta denunciarà Dani Forcadell per injúries i calúmnies

Manel Masià, cap local del PDeCAT a Amposta, anuncia una denuncia contra el regidor republicà, a les portes de les eleccions a la Comunitat

Manel Masià, fill del president dels regants de la Dreta i cap local del PDeCAT.
Manel Masià, fill del president dels regants de la Dreta i cap local del PDeCAT. | Cedida
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat el 14 d'octubre a les 9:21h
La campanya electoral per la presidència de la Comunitat de Regants de la Dreta de l’Ebre puja de to. Ho fa amb la denúncia que el fill de qui és president des de fa 40 anys, Manel Masià Almudever, ha anunciat que presentarà dilluns contra l’únic candidat alternatiu, Dani Forcadell per injúries i calúmnies. Masià Almudéver, a més, és cap del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Amposta, mentre que Forcadell és regidor per Esquerra Republicana.

Masià Almudéver acusa Forcadell d’”utilitzar tota la força dels mitjans per desprestigiar el President de la Zona i de la Comunitat de Regants actual, Manel Masià Marsà amb atacs a la seva persona i a la gestió de la Junta actual”. Una estratègia, apunta en una nota de premsa, que no entra a valorar, a excepció de les afirmacions referents “a la contractació de familiars”, i en concret en referència a la contractació de l’estudi de disseny que el fill del president té a Barcelona des de fa quinze anys, Novuolo Design, segons explica en la nota.

“En declaracions de fa unes setmanes, Dani Forcadell, va declarar que la Comunitat de Regants mantenia el meu estudi de disseny, cosa que neguem rotundament”, afirma Masià Almudever. I és que, segons explica, “si bé com a empresari, el meu estudi de disseny, Novuolo Design, sempre que ha treballat per a la Comunitat de Regants ho ha fet via concurs, sense que fos necessari, però, per garantir el bon nom, la transparència i la bona gestió de l’entitat, declaro que  mai ho ha fet per a la zona Delta, que és realment l’objecte de les votacions”.

Segons exposa públicament, la facturació d’este estudi de disseny durant els dos últims anys amb la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre no ha arribat a l’1% de la facturació total. “En els últims 5 anys ni suma un total del 2% de la meva facturació global”, afegix.

És per això que entén les afirmacions de Forcadell com “una calúmnia que ha anat repetint en vàries entrevistes”, cosa que veu “com una provocació i un atac personal per ser d’un partit de l’oposició i embrutar tant el nom meu, el de la meva empresa i del partit que represento. Dani Forcadell, m’ha posat a l‘ull de l’huracà en unes eleccions que d’entrada no eren unes eleccions per a mí”, sosté.

El propi Masià Almudever sosté que arribats a n’este punt, estes eleccions que, en teoria, només són de la Zona de la Comunitat de Regants, han traspassat fronteres i s’han convertit en unes “eleccions de poder per al partit que governa l’ajuntament d’Amposta ERC, fet que es rumoreja amb l’alcalde i treballadors de l’Ajuntament, fent visites i demanant els vots per al seu candidat, Dani Forcadell, d’una manera descarada i barroera utilitzant espais públics”, denuncia.