​Dos morts i diversos ferits en un accident a la C-12, a Amposta

Les víctimes eren els dos ocupants d'una furgoneta: un veí de Sant Jaume d'Enveja i una veïna de Tortosa, ambdos de 72 anys

Redacció
12 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:31h
990_1492194228sem
990_1492194228sem
AMPLIACIÓ 10.45 hores: Les víctimes, dos ocupants d'una furgoneta

El Servei Català de Trànsit ha informat que les dos persones que han mort la nit passada en l'accident que va tindre lloc a la C-12, al punt quilomètric 5, a l'altura d'Amposta, són els dos ocupats de la furgoneta que es va veure implicada en el sinistre. Es tracta d'un veí de 72 anys de Sant Jaume d'Enveja, E.M.C. i una veïna de Tortosa de la mateixa edat, R.V.C. En el mateix sinistre, tres persones més han resultat ferides menys greus i han estat traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís del sinistre a  les 23.08 hores. Per causes que encara s’estan investigant, hi va haver una col·lisió frontal en la qual s’hi van veure implicats tres vehicles, una furgoneta i dos turismes. A conseqüència d’això, les dos persones ocupants de la furgoneta van morir, el conductor i la passatgera davantera. 
 
Arran de la incidència, s'han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
Quant a l’afectació viària, la via ha estat tallada en tots dos sentits fins a les 01.51 h de la matinada.
 
El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

INFORMACIÓ 6.49 hores: Dos morts en un accident a Amposta

Dos persones han resultat mortes i 3 més ferides en un greu accident múltiple que s’ha produït poc abans de la mitjanit d’este dimecres a la carretera C-12, al terme municipal d’Amposta.

Segons les primeres informacions, el sinistre s’ha produït al punt quilomètric 5-6 al voltant de les 23:30 hores. Fonts municipals han informat, a partir del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que l’accident ha provocat 2 morts, 1 ferit menys greu i dos ferits lleus. Els ferits han estat traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Com a conseqüència de l’accident, la calçada ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa i posteriorment ha pogut ser oberta a la circulació.