Els restaurants ebrencs Llansola, Algadir i Ca la Nuri reben l’acreditació AMED

Esta acreditació els confirma com a impulsors de la dieta mediterrània | Actualment, hi ha acreditats establiments a 11 municipis a les Terres de l’Ebre

L’acreditació AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT),  amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració
L’acreditació AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració | Cedida
Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 17:22h
El Restaurant Llansola 1921 de la Ràpita, el Restaurant de l’Hotel Algadir del Poble Nou del Delta i el Restaurant Ca la Nuri de Deltebre, han revalidat l’acreditació Amed que els confirma com a impulsors de la dieta mediterrània a les Terres de l’Ebre.
 
L’acreditació AMED és un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT),  que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració, i que identifica i acredita els establiments que oferixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu per als seus usuaris, a més de disposar d’unes correctes condicions higienicosanitàries. Així, a partir d’una revisió dels menús i una adaptació als criteris proposats, es vol garantir una oferta gastronòmica basada en l’ús de l’oli d’oliva, l’abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals.
 
Actualment, a les Terres de l’Ebre hi ha acreditats establiments en 11 municipis, que poden oferir menús mediterranis a més de 1.500 comensals diaris entre restaurants, menjadors laborals i albergs juvenils. A nivell de Catalunya, s’han acreditat AMED més de 550 establiments en 140 municipis amb capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 87.000 comensals.