Els ajuntaments ebrencs que estan oberts este 12 d'octubre

Hi aniran a treballar els regidors i alguns treballadors voluntàriament

Redacció
11 d'octubre del 2017
Actualitzat el 12 d'octubre a les 11:46h
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament d'Amposta.
Imatge d'arxiu de la façana de l'ajuntament d'Amposta. | Cedida
Alguns ajuntaments de les Terres de l'Ebre obriran les seues portes este dijous 12 d’octubre, tot i que és un dia marcat com a no laborable al calendari laboral de l’Estat.

Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, ha confirmat mitjançant una nota de premsa que “l’equip de govern municipal treballarà, juntament amb aquells treballadors i treballadores de l’Ajuntament que voluntàriament vulguen avançar les seues tasques, que en el seu cas, podran compensar-lo en un altre dia feiner donat el caràcter festiu del 12 d’octubre”, ha afirmat. Tot i així, l’alcalde afegix que no hi haurà atenció al públic.

L'alcalde i regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de La Ràpita també han aprofitat per reunir-se i continuar treballant en la redacció del pressupost municipal per a l'any 2018. A Alcanar, l'equip de Govern també ha acudit a l'Ajuntament per treballar amb total normalitat.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Deltebre també ha informat, mitjançant el seu compte de twitter, que el consistori romandrà obert de les 8.30h a les 14.00h. Demà els regidors treballaran, mentre que els treballadors poden decidir voluntàriament si ho volen fer. Totes les àrees estaran obertes amb voluntaris, ha explicat l'alcalde, LLuís Soler.