Anul·lades les activitats programades pel Dia Mundial de la Salut Mental a les Terres de l'Ebre

S'havien de celebrar este dimarts, el mateix dia en què Puigdemont compareixerà al Parlament per explicar com s'aplicaràn els resultats de l'1-O

Redacció
09 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:29h
Integrants de la Taula de Salut Mental de les Terres de l'Ebre. Foto d'arxiu.
Integrants de la Taula de Salut Mental de les Terres de l'Ebre. Foto d'arxiu. | Cedida
La Taula de Salut Mental a les Terres de l’Ebre informa que queden suspeses la majoria d’activitats programades a diversos municipis ebrencs en motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el 10 d’octubre.
 
La Taula de Salut Mental ha pres la decisió d’anul·lar els actes programats al llarg de la propera setmana, arran dels fets succeïts el diumenge 1 d’octubre a Catalunya, i atesa la situació d’excepcionalitat que viu el país. Cal tenir en compte, a més, que este dimarts 10 d'octubre el president de la Generalitat compereixerà al Parlament per explicar com s'aplicaran els resultats del referèndum. Una compareixènça on es preveu que es declari la independència.
 
Amb tot, durant el cap de setmana la Taula de Salut Mental de les Terres de l'Ebre ha celebrar diversos actes. Divendres es va fer la Jornada de Portes obertes Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata a Amposta. També es manté el Programa de conta-contes i manualitats en salut mental a la biblioteques d’Amposta, Deltebre, Flix, Gandesa, Móra d’Ebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, amb la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques de les Terres de l’Ebre i els voluntaris de la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre. I igualment es mantindrà la presència a les curses de muntanya programades.
 
Alhora la Taula de Salut Mental de les Terres de l’Ebre aprofita per agrair públicament al conjunt d’institucions i entitats implicades en la preparació dels actes previstos la seua col·laboració.