Territori i Sostenibilitat millora el servei de bus entre Gandesa i Tortosa

Hi haurà dos noves expedicions de dilluns a divendres lectius per facilitar l’accés dels estudiants als centres formatius de la capital del Baix Ebre

Redacció
07 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 9:24h
El servei operat per Hife connectarà diverses poblacions de les TE amb la terminal 1.
El servei operat per Hife connectarà diverses poblacions de les TE amb la terminal 1. | Sílvia Berbís
El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementarà a partir d’este dilluns, 9 d’octubre, el servei de bus que comunica Gandesa amb Tortosa amb dos noves expedicions per sentit de dilluns a divendres lectius. La millora beneficiarà els municipis de Batea, Gandesa i Pinell de Brai, així com altres municipis de les comarques del Baix Ebre i la Ribera d’Ebre. L’objectiu principal és facilitar l’accés dels estudiants als centres formatius i al Campus de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa. Per extensió, la millora permet millorar les connexions entre estos municipis i oferir enllaços des de Tortosa cap a altres destinacions com són Tarragona, Barcelona, Lleida, Vinaròs, Castelló, València, Amposta, Alcanar o Deltebre.
 
També es milloraran les connexions entre els municipis de la Terra Alta i Móra d’Ebre, on es troba el centre hospitalari de referència de la comarca, ja que una de les expedicions es presta accedint a Tortosa a través de Móra d’Ebre. Esta mesura, tot i que incrementa el temps de trajecte, permet complementar les connexions entre Móra d’Ebre i Tortosa que en la franja horària de la tarda estaven descobertes.