Un centenar de persones han estat ateses al CAP de la Ràpita, ferides per la càrrega dels antiavalots

Hi ha hagut 6 derivacions -totes per luxacions- a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i a l’hospital comarcal d’Amposta

Segons fonts del CAP, a les ambulàncies que s’han desplaçat cap al pavelló han atès 15 persones
Segons fonts del CAP, a les ambulàncies que s’han desplaçat cap al pavelló han atès 15 persones | Sofia Cabanes
Redacció
01 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:00h
El centre d’atenció primària (CAP) de la Ràpita ha atès durant tot este diumenge un centenar de persones ferides després de la càrrega de desenes d’antiavalots de la Guàrdia Civil contra els veïns que estaven a les portes del pavelló firal protegint el col·legi electoral, segons confirmen fonts mèdiques. Si bé fins al migdia s'havien confirmat 45 ferits, la xifra ha anat augmentant a mesura que ha avançat el dia.

Segons fonts del CAP, les ambulàncies que s’han desplaçat cap al pavelló han atès 15 persones, in situ, una de les quals ha estat derivada directament a l’hospital comarcal d’Amposta amb una luxació d’espatla. Fins al migdia hi ha hagut 6 derivacions, totes per luxacions: 1 a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa, i les altres 5 a l’hospital comarcal d’Amposta. A més de les luxacions, s’han atès també ferides al cap i altres parts del cos per cops de porra, i atacs d’ansietat.