Referèndum

Vetla amb tractors per defensar els col·legis i les urnes del referèndum

L'Assemblea Pagesa convida a aparcar tots els tractors del país a les proximitats dels col·legis electorals

per Àlvar Llobet , 26 de setembre de 2017 a les 11:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Tractorada pel referèndum a Lleida


L'Assemblea Pagesa ha convocat per la matinada de l'1 d'octubre una vetla d'urnes del referèndum amb tractor. En un comunicat, l'entitat convida a aparcar tots els tractors del país en les proximitats dels col·legis electorals, "sense que entorpisquen la circulació ni el desenvolupament de les votacions, sense publicitat política de cap mena, però en vigilància contra possibles accions de sabotatge i entorpiment de la votació".


El col·lectiu, adscrit a Unió de Pagesos, destaca que mentre no s'arriba al diumenge, "un dels molts escenaris possibles és que l'Estat duga a terme accions molt greus contra la Generalitat, càrrecs electes o mitjans de comunicació per impedir el referèndum", i si això es produís proposen que tractors, furgonetes i cotxes particulars de tota mena "emprenguen immediatament marxes lentes fins a aturar la circulació a totes les vies de comunicació del país".

"Seria un acte instantani a realitzar si hi ha situacions com ara detencions de càrrecs del govern, clausura de mitjans, atacs greus a entitats, sindicats i altres de naturalesa semblant. Tothom que actue allí on puga descentralitzadament", apunta l'assemblea.

 

Participació