Un helicòpter de la Guàrdia Civil sobrevola algunes poblacions de les Terres de l'Ebre

Tot i que es desconeix el propòsit, la maniobra coincidix amb l’ofensiva de la benemèrita contra els preparatius del referèndum de l’1-O

Imatges de l'helicòpter volant a baixa altura.
Imatges de l'helicòpter volant a baixa altura. | S. C.
Redacció
21 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:42h

Imatges de l'helicopter volant a baixa altura. Foto: S.C.


El veïns de la Ràpita (Montsià) s’han sorprès este matí per la presència d’un helicòpter de la Guàrdia Civil que ha sobrevolat a població a baixa altura al voltant de les 11 del matí.

Segons testimonis presencials, l’helicòpter ha donat algunes voltes al voltant del nucli urbà, especialment al voltant de la zona on es troba la caserna de la Guàrdia Civil de la població. El vol ha durat només uns minuts. Posteriorment, l’helicòpter ha marxat.

Tot i que es desconeix el propòsit, la maniobra coincidix amb l’ofensiva de la benemèrita contra els preparatius del referèndum de l’1-O, un macrooperatiu que ahir va comportar la detenció de 14 persones. 

Després d'haver publicat esta notícia a les xarxes socials, nombrosos testimonis s'han dirigit a l'aguaita.cat per constatar que el mateix helicòpter ha estat vist en més poblacions de les Terres de l'Ebre. Així, també ha estat vist a Amposta, concretament sobrevolant la caserna dels Mossos d'Esquadra i el col·legi del Sagrat Cor. Posteriorment, l'han vist a Tortosa, on ha encarat rumb nord. Alguns testimonis afirmen haver-lo vist a Gandesa i també a L'Ametlla de Mar.

Estes són les imatges del vol sobre Amposta, cedides per Magda Llambrich:


 

Vol rasant de l'helicòpter. Foto: Magda Llambrich