Ingressen a presó tres dels sis detinguts dijous a Amposta en l'operació policial contra el tràfic de drogues

Un home i una dona queden en llibertat càrrecs, mentre que un sisè detingut, dominicà, passa a disposició de la policia espanyola en aplicació de la Llei d'Estrangeria

Agents dels Mossos d'Esquadra amb un gos en un dels escorcolls a Amposta
Agents dels Mossos d'Esquadra amb un gos en un dels escorcolls a Amposta | Jordi Marsal
ACN
18 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:44h
Tres dels sis detinguts en l'operació policial contra el tràfic de drogues al detall a la ciutat d'Amposta el passat dijous han ingressat a la presó, de forma provisional, per ordre judicial. Es tracta d'una d'ona de 50 anys i un home de 40, tots dos de nacionalitat espanyola, així com d'un ciutadà dominicà de 27 anys. Dels tres detinguts restants, un home i una dona espanyols han quedat en llibertat amb càrrecs, mentre que un altre home dominicà ha passat a disposició de la policia espanyola en aplicació de la Llei d'Estrangeria.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. L'operatiu conjunt de policia local i Mossos d'Esquadra va suposar el desplegament d'una vuitantena d'agents, que van escorcollar quatre immobles de la ciutat des d'on es vendrien estupefaents. Els agents van decomissar petites quantitats de droga -22 embolcalls de cocaïna, un d'MDMA, una tauleta d'haixix i una dotzena de cabdells de marihuana-, diverses joies, dos bàscules de precisió i 1.970 euros. També van intervenir tres vehicles.

El mateix dia de l'operació policial, i en declaracions a l'ACN, l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va reclamar a l'Audiència de Tarragona l'aplicació d'un criteri més estricte pel que fa a les mesures judicials respecte els detinguts reincidents en matèria de tràfic de drogues, possibilitant el seu ingrés provisional a la presó.