La campanya pel «Sí» arranca a l’Ebre amb un acte unitari

A partir d'este fi de setmana, els actes s'estendran per diversos municipis ebrencs | Esquerra farà diumenge el seu acte central a Tortosa, i la CUP, dimarts

Imatge de l'acte d'inici de la campanya pel 'Sí' a Amposta
Imatge de l'acte d'inici de la campanya pel 'Sí' a Amposta | Facebook ANC Amposta
Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:58h
La campanya del 'Sí' ha arrancat a les Terres de l'Ebre en un acte unitari celebrat a Amposta este dijous 14 de setembre. La plaça del mercat del municipi va acollir la convocatòria, davant centenars de persones. Els ponents van voler transmetre un missatge de tranquil·litat, resolent dubtes de la ciutadania i animant-la a anar a votar sense por i sense fer cas de les amenaces del govern espanyol.

A partir d'este fi de setmana, els actes s'estendran per diversos municipis ebrencs. Este divendres les entitats i partits sobiranistes de Gandesa es trobaran al Casal de la Joventut a les 21:30h en un pacte del Partit Demòcrata al que assistirà la consellera Meritxell Borràs, també l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, i el del municipi, Carles Luz. També este divendres el conseller Santi Vila està a Tortosa, a la plaça Barcelona (20 hores), amb l'alcalde, Ferran Bel, la diputada al Parlament Meritxell Roigé i la presidenta del Pdecat a les Terres de l'Ebre, Mònica Sales. Diumenge, Esquerra Republicana farà el seu acte central a la plaça de Barcelona a Tortosa (12 hores), presidit pel vicepresident del Govern català, Oriol Junqueras, que comptarà també amb la presència de Germa Bel, Lluís Salvadó, Ester Capella i Maria Jesús Viña, i el dimarts 19 de setembre a les 19:00h, al mateix lloc, la CUP farà el seu acte central pel 'Sí', amb la diputada cupaire Anna Gabriel, Eduardo Cáliz, del secretariat nacional i Núria Rodríguez, de la CUP Tortosa.