La 5a edició de l'Ebre Beer arriba este dissabte amb més de 50 tipus de cervesa artesana

L'esdeveniment se celebrarà a la Plaça Lluís Companys del barri de Ferreries, a Tortosa

Imatge de l'Ebre Beer del 2016.
Imatge de l'Ebre Beer del 2016. | Cedida
Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:11h
El proper dissabte 16 de setembre tindrà lloc a Tortosa la cinquena edició de l'Ebre Beer, la mostra de cerveses artesanes més important de les Terres de l'Ebre. L'esdeveniment es realitzarà a la Plaça Lluis Companys del barri de Ferreries, espai on es va traslladar l’any passat amb molta acceptació per part del nombrós públic que la van visitar.

En quant a l’aspecte purament cerveser, enguany es podran tastar més de 50 tipus de cervesa de diferents productors vinguts de les Terres de l’Ebre i d’arreu de Catalunya, entre els quals Lo Gambusí, Nel, Cad Brewery, Matoll, Hope, Perot, Rustica Bufona, Arrels, l'Anjub, Mestral, Rosita, Segarreta,... 

El tret de sortida de la mostra es donarà a les 11 del matí, moment en que es podran començar a tastar les cerveses. El servei de tapes anirà a càrrec de diferents empreses Tortosines com Tallats, Bocata di cardinale i Tanins Vinoteca. 

Com a novetat d'enguany, a les 14 hores se servirà una fideuà popular per a 400 persones, cuinada per Jordi Curto, especialista jesusenc en este tipus d'elaboracions.

Durant la tarda es faran actuacions de ball i música. A les 19h. el centre de ball Making Dance de Tortosa oferirà una master class de Lindy Hop i, seguidament, una Jam Sessions Swing. 

A les 22h es farà un concert de pop-rock a càrrec de X-Versions de Tortosa i a la mitjanit arribarpa una sessió de DJ remember dels 80 amb Sergi Roda.