Més de 1.200 persones acudixen a la Fira de Playmobils de Móra la Nova

Unes 20 exposicions de diferents elements, magnituds i materials han omplert durant el cap de setmana el Pavelló Firal del municipi

Els més menuts han creat els seus propis diorames amb diferents elements
Els més menuts han creat els seus propis diorames amb diferents elements | Cedida
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:39h
Més de 1200 persones han acudit a la cinquena edició de la Fira de Playmobils que acull Móra la Nova. Unes 20 exposicions de diferents elements, magnituds i materials han omplert durant el cap de setmana el Pavelló Firal del municipi. Els assistents també han pogut participar en diferents concursos o buscar elements al pavelló per encertar i entrar al sorteig de diferents joguines de Playmobil.

A la fira, no només hi ha participat l’entitat Somos Clicks i Hispalve sinó també 24 comerços de l’Associació de Comerciants de Móra la Nova que han pres protagonisme a través d’un concurs per al sorteig de diferents premis en forma de xec per gastar als comerços locals.

Carlos Trinchan, tercert tinent d’alcalde ha manifestat que: “el resultat no pot ser un altre que el satisfactori tenint en compte la repercussió que té esta fira a la població. Sense anar més lluny, la participació del comerç local a través del 'Busca click comercial' demostra la simbiosi entre ambdues parts”.

A més, els més menuts han creat els seus propis diorames amb diferents elements. A tots els participants del concurs de diorames i als expositors se'ls hi ha fet entrega d'un obsequi de record.