Arriba la segona edició del Festival de Food Trucks a Amposta

Tindrà lloc el dia 16 de setembre al Parc dels Xiribecs

Hi haurà 19 Food Trucks , 15 expositors de Mercat Vintage, 15 expositors del Craty Day i 2 productors de cervesa artesana de les Terres de l’Ebre
Hi haurà 19 Food Trucks , 15 expositors de Mercat Vintage, 15 expositors del Craty Day i 2 productors de cervesa artesana de les Terres de l’Ebre | Ajuntament d'Amposta
Rdeacció
06 de setembre del 2017
Actualitzat a les 18:14h
El pròxim 16 de setembre se celebrarà el segon Festival de Food Trucks al Parc dels Xiribecs a Amposta. L’Ajuntament d’Amposta espera que esta segona edició siga la consolidació d’un esdeveniment que l’alcalde del municipi, Adam Tomàs, qualifica com “una referència, ja no tan sols a Amposta, sinó en tot el territori, com ho demostra que després de l’èxit d’Amposta molts pobles han realitzat esdeveniments amb Food Trucks”, ha subratllat.

Hi haurà un total de 19 Food Trucks  -13 de les quals són del territori-, 15 expositors de Mercat Vintage, 15 expositors del Craty Day i 2 productors de cervesa artesana de les Terres de l’Ebre (Vier i Gambusí) amb 9 tipus de cervesa artesanal diferents. Tomàs ha remarcat també que enguany “millorarem tot allò que va fallar en la primera, com per exemple, hi haurà més Food Trucks i estes han estat avisades de què porten previsions”. En este sentit ha defensat que “reconeixem que l’any passat vam morir d’èxit, i estem fent tot el possible perquè enguany no siga així”.

Per la seua banda, el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, ha subratllat que “una de les grans diferències amb altres festivals de Food Trucks del territori és que este està gestionat 100% pel mateix ajuntament, i això comporta que a banda de l’ambientació, potenciem moltes de les Food Trucks, les cerveses artesanes, i els expositors siguen del mateix municipi”.

Bel ha convidat “a tothom que vulga a participar i vestir-se de l’època dels 60-70 i a gaudir amb les activitats que hi haurà durant tot el dia” amb l’exposició de Harley Davidson i cotxes clàssics, diferents dj’s, la concentració de Vespes Clàssiques, ball d’època amb Contry Sheriff, exhibició de ball “jive, swing, lindy, bluce” pels alumnes del ball esportiu de l’Escola de Ball Quick Dance, l’actuació de Pepa’s Retro (música dels 50-60-70) i el concert del grup The Sick Boys.