04
de setembre
del
2017
Actualitzat
el
06
de setembre
a les
22:28h
El pròxim 16 de setembre s’encetaran a la Ràpita les Jornades Gastronòmiques del Polp i l’Arròs, que s’allargaran fins al 12 d’octubre i comptaran amb la participació de setze restaurants del municipi. L'objectiu de la regidoria de Turisme, que les organitza, és doble, segons destacava la regidora Rosa Anglès, en la roda de premsa celebrada este dilluns a l’Espai Gastronòmic del mercat municipal. “Per una banda, volem promocionar dos productes de qualitat del territori que fusionen mar i terra, i, per l’altra, encetem estes jornades quan finalitza la temporada alta per tal d’allargar la campanya turística”, ha explicat.
El preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i s’hi podran degustar un gran nombre de receptes que “combinen la cuina tan tradicional com innovadora, ja que es tracta de dos productes que oferixen moltes possibilitats culinàries”, ha dit Anglès.
La Ràpita celebra jornades gastronòmiques des de fa 26 anys, primer, amb una edició anual i, posteriorment, es va ampliar el nombre de cites al llarg de l’any en funció del producte que s’hi vol promocionar, com és el cas de les diferents jornades gastronòmiques dedicades al llagostí, la galera o l’escamarlà, que s’organitzen anualment. En el cas del polp i l’arròs, estes jornades són una evolució de les primeres celebrades al mes de setembre d’ara fa 26 anys i este fet, segons la regidora de Turisme, “demostra el llarg recorregut que la restauració té en este municipi fortament vinculat a la pesca i el sector agroalimentari”.
Per complementar l’oferta turisticogastronòmica d’estes jornades, l’Estació Nàutica de la Ràpita ha preparat uns paquets turístics que sota el nom Escapades del polp i l’arròs combinen allotjament, menú i activitats de turisme actiu a preus especials que van dels 59 als 92 euros.
El preus dels menús oscil·laran entre els 30 i els 40 euros, depenent de l’establiment, i s’hi podran degustar un gran nombre de receptes que “combinen la cuina tan tradicional com innovadora, ja que es tracta de dos productes que oferixen moltes possibilitats culinàries”, ha dit Anglès.
La Ràpita celebra jornades gastronòmiques des de fa 26 anys, primer, amb una edició anual i, posteriorment, es va ampliar el nombre de cites al llarg de l’any en funció del producte que s’hi vol promocionar, com és el cas de les diferents jornades gastronòmiques dedicades al llagostí, la galera o l’escamarlà, que s’organitzen anualment. En el cas del polp i l’arròs, estes jornades són una evolució de les primeres celebrades al mes de setembre d’ara fa 26 anys i este fet, segons la regidora de Turisme, “demostra el llarg recorregut que la restauració té en este municipi fortament vinculat a la pesca i el sector agroalimentari”.
Per complementar l’oferta turisticogastronòmica d’estes jornades, l’Estació Nàutica de la Ràpita ha preparat uns paquets turístics que sota el nom Escapades del polp i l’arròs combinen allotjament, menú i activitats de turisme actiu a preus especials que van dels 59 als 92 euros.