El Centre Croera organitza a Tortosa la I Jornada d'Educació, Creixement Personal i Motivació

Assistiran com a ponents Susanna Arjona, Daniel Gabarró i Josep Soler, conferenciants experts en educació i 'coaching'

Presentació de les jornades
Presentació de les jornades | Cedida
Redacció
29 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:39h
El dissabte 23 de setembre (de 10 h a 20 h) a pavelló firal de Tortosa es farà la I Jornada d'Educació, Creixement Personal i Motivació, amb ponències d'experts com la pedagoga Susanna Arjona i els especialistes en entrenament (coaching) Daniel Gabarró i Josep Soler.

La iniciativa està liderada pel Centre Croera, una entitat impulsada pels emprenedors Maria Castellano i Xavier Gisbert, que es dedica a la formació en base a una metodologia innovadora i l'atenció personalitzada, amb l'objectiu de "potenciar i millorar les habilitats d'aprenentatge i motivar per a un millor creixement personal", expliquen els impulsors. Este dimarts han avançat alguns detalls de la jornada els promotors, que han estat acompanyats per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; la regidora d'Ensenyament, Ana Algueró, i el regidor de Promoció, Emili Lehmann. 

L'alcalde ha destacat el nivell dels ponents de la jornada i ha posat en valor la faena del Centre Croera, tant en l'organització d'un esdeveniment com este com en la seua tasca pedagògica i de formació que l'entitat du a terme al llarg de l'any. La regidora Ana Algueró s'ha afegit a la felicitació i ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi.

D'altra banda, Xavier Gisbert, del Centre Croera, ha dit que els ponents pretenen "donar punts de vista diferents que ens ajuden a desmuntar creences infundades i faciliten el creixement personal". Gisbert ha recordat que la jornada serà en horari de 10 a 20 hores. L'entrada té un cost de 30 euros i una part dels ingressos es destinaran aportació solidària a la Federació d'Entitats Socials de les Terres de l'Ebre (FESTE).