Les Terres de l'Ebre comencen a omplir els primers autocars per a la Diada 2017

A les comarques ebrenques els corresponen els trams 411 (Terra Alta i Ribera d’Ebre) i 412 (Montsià i Baix Ebre)

La mobilització consistirà a omplir el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona per fer un immens signe ‘més’
La mobilització consistirà a omplir el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona per fer un immens signe ‘més’ | Facebook Assemblea Nacional Catalana Terres de l'Ebre
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat el 29 d'agost a les 15:55h
Les Terres de l'Ebre comencen a omplir els primers busos de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per a la Diada Nacional 2017, el pròxim 11 de setembre. Enguany, la mobilització consistirà a omplir el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona per fer un immens signe ‘més’.

A les comarques de les Terres de l’Ebre els pertoquen els trams 411 (Terra Alta i Ribera d’Ebre) i 412 (Montsià i Baix Ebre), que són aquells corresponents al Baix Llobregat “per facilitar l’arribada des de l’Ebre”, explica Manel Alves, coordinador de l’ANC a l’Ebre.

Les delegacions territorials estan preparant autobusos i, tot i que ja se n'han omplit uns quants, s’espera que en estes últimes dos setmanes siga quan s’apunte el gruix de gent. Mitjançant una publicació a la seua pàgina de Facebook, la territorial de l’ANC a l’Ebre ha encoratjat la ciutadania a apuntar-s'hi: “Ha arribat el moment de centrar-nos a omplir la Diada del SÍ el pròxim 11 de Setembre i arribar al referèndum de l’1 d’octubre amb la màxima força possible per guanyar-lo”, diu el comunicat.

La gent que estiga interessada a reservar plaça a l’autocar es pot posar en contacte amb l’associació mitjançant el correu electrònic terresdelebre@assemblea.cat. També es venen tiquets a qualsevol de les botigues de l’ANC.