tecnologia

Obertes les inscripcions als cursos de formació ACTIC al Telecentre de la Ribera d’Ebre

Es tracta de dos cursos semipresencials que donen accés a la certificació oficial en competències digitals

per Redacció, Móra d'Ebre, 28 d'agost de 2017 a les 15:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Coincidint amb l’inici del curs, el Telecentre de la Ribera d’Ebre, situat a Móra d’Ebre, inicia els cursos de la formació ACTIC, a nivell bàsic i mitjà. Amb esta titulació es pretenen acreditar les competències en tecnologies de la informació i comunicació.

Ja fa uns anys de la Ribera d’Ebre oferix estos cursos semipresencials que donen accés a la certificació oficial en competències digitals. Esta titulació està oberta a qualsevol persona major de 16 anys i permet demostrar les seus competències en TIC: ordinadors, tauletes, telèfons mòbils, sistemes GPS, etc. Es tracta de dos cursos preparatius per passar una prova oficial que s’ha de fer per ordinador en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, en este cas, el Telecentre del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.


Estos certificats són “una eina més en la recerca de faena, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació personal”, defensa el Consell Comarcal riberenc en una nota de premsa, tot afegint que “s’han programat de nou ests dos cursos de formació ACTIC per tal que la gent de la comarca no haja de desplaçar-se fora a fer-los.

Els cursos faciliten l’obtenció de la titulació, ja que preparen els candidats per a la prova oficial, en este cas tant de nivell bàsic com mitjà. La formació s’iniciarà el dilluns dia 18 de setembre i finalitzarà el dilluns 23 d’octubre, per als dos nivells. El preu del curs de la preparació al nivell bàsic és de 65 € i el de nivell mitjà, de 68 €.

 

Participació