Jutjaran un mecànic de Santa Bàrbara per vendre droga al taller

El judici se celebrarà el pròxim 15 de setembre a l'Audiència de Tarragona

Entrada a l'Audiència de Tarragona.
Entrada a l'Audiència de Tarragona. | ACN
Redacció
27 d'agost del 2017
Actualitzat el 29 d'agost a les 16:13h
L’Audiència de Tarragona jutjarà un mecànic de Santa Bàrbara que utilitzava l’establiment per vendre droga. Segons recull el Diari de Tarragona, el fiscal demana 6 anys de presó i multa euros per a la persona que regentava l’establiment.

A l’interior, s’hi van trobar uns 200 grams de cocaïna, 146 pastilles d’èxtasi, cent grams d’haixix i 13 grams d’amfetamines, tot plegat valorat amb 16.265 euros.

L’acusat, fill del propietari del taller (un senyor que desconeixia les activitats il·lícites de son fill), ha estat en presó preventiva del 7 de desembre del 2014 al 19 de gener del 2015.
El judici es durà a terme el 15 de setembre a la Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona.

Segons recull l’escrit de l’acusació del Fiscal, durant una sèrie de tasques d’inspecció, realitzades el 5 de setembre del 2014, en tallers de reparació de vehicles i motocicletes de la zona per verificar que tinguessen tots els permisos i llicències en regla es va detectar una dona que entrava al taller i en sortia en pocs minuts. Quan els agents la van parar, va reconèixer que havia comprat cocaïna d’una puresa del 23 %.