Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla

Dimecres, 30 d'abril de 2014

1 / 14
Entre els propers dies 2 i 4 de maig, l’Ametlla de Mar es convertirà de nou, per tercer any, en un centre d’exaltació culinària, cultural i festiva de la tonyina roja. Reviu amb estes fotos les jornades de l'any passat.

Fotos: Cedides 
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla
Tot a punt per a la III Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja a l’Ametlla