Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre

Dimecres, 12 de febrer de 2014

1 / 16
1r. Premi l'Ametlla de Mar. 'Dins les gotes', de Montserrat Margalef, l'Ametlla de Mar.
Fotografies guanyadores de la 14a edició del Concurs de fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre, organitzat per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Deltebre i el Patronat Municipal de Turisme de L'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 1r. Premi l'Ametlla de Mar. 'Dins les gotes', de Montserrat Margalef, l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 1r. Premi Deltebre. 'Sota el pont', de Vinyet Solà de Roa, Barcelona.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 1r. Premi Terres de l'Ebre. 'Somni d'una nit de Sant Joan', de LLuís Ibáñez, Benicarló.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 2n. Premi L'Ametlla de Mar.'Costa verge', de Fidel Margalef, l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 2n. Premi Deltebre. 'El garxal', de Juli Garcia, Amposta.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 2n. Premi Terres de l'Ebre. 'Indústria integrada', de Carles Porta, Viladecans.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 3r. Premi L'Ametlla de Mar. 'Les arrels d'un poble', de Miguel Abelló do Santos, l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 3r. Premi Deltebre.'Feng-Shui', d'Alberto Martínez, Castelló.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Premi Local L'Ametlla de Mar. 'Temporal', de Bernat Margalef, l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Premi Local Deltebre. 'Albada al riu Ebre', Jeroni Franch, Deltebre.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Premi Gastronomia. 'Explosió de gust', de Xavier Solé, l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Premi Creativitat. 'El far de nit', Luis de Aro, Pedraforca.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Premi Blanc-i-negre. 'Enfonsada', de José Beut, València.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Premi Activitat humana. 'Footing', de Maria Isabel Pérez, l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre Els guanyadors en les diverses categories, en l'entrega dels premis, que va tindre lloc a l'Ametlla de Mar.
Concurs Fotografia Paisatgística Terres de l'Ebre 3r. Premi Terres de l'Ebre. 'L'Embarcador', d'Àngel Martí, l'Ametlla de Mar.
També us pot interessar veure fotos de:
Concurs Fotografia Terres de l'Ebre, Ametlla de Mar, Deltebre

Recerca feta gràcies a