Alerta a sants

Aquest és l'objecte que ha provocat una falsa alarma de bomba a Sants

Els Mossos d’Esquadra han desallotjat dos trens a causa d'un objecte sospitós

per Redacció, 7 de novembre de 2018 a les 15:07 |
L'objecte que ha provocat l'alarma a Sants | Mossos
El servei de trens a l'estació de Barcelona Sants s'ha restablert completament aquest dimecres als volts de les 10 del matí. El trànsit ha estat aturat durant mitja hora a causa d'un objecte sospitós, que ha resultat ser un cinturó amb una sivella amb forma de granada. 
La policia espanyola ha desallotjat també l'estació d'Atocha de Madrid després de l'alarma, poques hores abans, a Sants. Segons diversos mitjans, el desallotjament de les dues estacions està relacionat, perquè ha arribat a Madrid l'AVE en què es creu que viatjava la persona amb la maleta sospitosa. Minuts més tard, la policia ha informat que es tracta d'una falsa alarma i que la situació ha tornat a la normalitat. 

 
A les 8 del matí, els Mossos d’Esquadra han activat els TEDAX a l’estació de Sants, on s’han desallotjat dos trens que estaven estacionats a les vies 3 i 4. “Estem fent comprovacions a les vies de l'AVE de l'estació de Sants de Barcelona seguint protocols de seguretat”, ha dit la policia en un tuit en un primer moment.


Adif ha alertat d’un paquet sospitós en forma de possible artefacte explosiu a l'interior d'una maleta, que han vist per escàner. Els TEDAX han investigant i han determinat que es tractava d'una falsa alarma després d'haver fet "les comprovacions oportunes".
  Adif i Renfe han informat de la interrupció del servei a les 8.21 hores i que s'han realitzat novament controls d’equipatge. El servei de l'AVE ha quedat paralitzat durant mitja hora i llavors s'ha restablert a totes les vies menys a la 3 i la 4. A hores d'ara, ja funciona amb normalitat.

 

Arxivat a:
A la xarxa, , Sants, Barcelona, tren